Ντετέκτιβ Περισσότεροι από 1 εκ. καταναλωτές έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής στα προγράμματα διακανονισμού οφειλών που εφαρμόζει η ΔΕΗ, με άτοκες δόσεις και όρους……
Πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών και τηλεφωνικά παρέχει πλέον η ΔΕΗ Ντετέκτιβ Στον πενταψήφιο αριθμό 11770
Περισσότεροι από 1 εκ. καταναλωτές έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής στα προγράμματα διακανονισμού οφειλών που εφαρμόζει η ΔΕΗ, παρακολούθηση κινητο με άτοκες δόσεις και όρους που εξαρτώνται από το βαθμό συνέπειας του πελάτη.
Η επιχείρηση παρέχει πλέον τη δυνατότητα ένταξης σε πρόγραμμα διακανονισμού και τηλεφωνικά, στο πενταψήφιο 11770 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, χωρίς δηλαδή απαραίτητη φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στα κατά τόπου υποκαταστήματα.
Για την εφαρμογή του προγράμματος οι πελάτες της ΔΕΗ κατηγοριοποιούνται σε έξι βαθμίδες, ανάλογα με το ιστορικό τους:
– Συνεπείς χωρίς διακανονισμούς.
– Συνεπείς σε πληρωμές και διακανονισμούς.
– Περισσότερες από μια ενσωματώσεις (απλήρωτοι λογαριασμοί) σε επόμενο λογαριασμό ή και μια αθέτηση διακανονισμού.
– Πολλαπλή αθέτηση διακανονισμών.
– Παραβίαση μετρητή μετά από αποκοπή λόγω χρέους και Επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις μετρητή μετά από αποκοπή ή και ρευματοκλοπή.
Επιπλέον η επιχείρηση έθεσε σε εφαρμογή στις αρχές του 2013 ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τους ευάλωτους καταναλωτές. Έτσι, η εικόνα για τους διακανονισμούς διαμορφώνεται ως εξής:
-Για τους ευάλωτους καταναλωτές που ανήκουν στις κατηγορίες «συνέπειας»* 1, 2 και 3 η κάθε άτοκη δόση δεν ξεπερνά το 25% του συνόλου ενός διμηνιαίου λογαριασμού χωρίς το τέλος ακινήτων. Για παράδειγμα, ένας ευάλωτος καταναλωτής που ανήκει στην κατηγορία συνέπειας 1, 2 ή 3 και έχει συνολική οφειλή Euro 2.000 και μέσο διμηνιαίο λογαριασμό Euro 200 (χωρίς ΕΕΤΗΔΕ) θα μπορεί να το αποπληρώσει σε 40 μηνιαίες άτοκες δόσεις των Euro 50.
-Οι ευάλωτοι καταναλωτές που ανήκουν στις κατηγορίες «συνέπειας» 4 & 5 πλέον δικαιούνται διακανονισμό με προκαταβολή 10% συν 6 άτοκες Διμηνιαίες δόσεις ή 20% προκαταβολή συν 4 άτοκες διμηνιαίες δόσεις αντίστοιχα.
-Στην κατηγορία «συνέπειας» 6 οι οφειλέτες θα πρέπει να καταβάλουν το 100% της οφειλής ή να προχωρήσουν σε διακανονισμό μετά από την καταβολή εγγυήσεων.
-Δεν γίνεται διακοπή ρεύματος λόγω χρέους στους ευάλωτους πελάτες όχι μόνο τους επτά μήνες που προβλέπει ο νέος Κώδικας Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας (Νοέμβριο με Μάρτιο και Ιούλιο με Αύγουστο ), παρακολούθηση κινητο αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Τέλος, για τους καταναλωτές που δεν πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών η ΔΕΗ προσφέρει διακανονισμό έως 12 μηνιαίων δόσεων, πάντα σε συνάρτηση με το ιστορικό συνέπειας του πελάτη.
Υπενθυμίζεται ότι στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών (περιλαμβάνονται και όσοι εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο)εντάσσονται οικιακοί πελάτες και μόνο για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας της κύριας κατοικίας τους, διαζύγιο εφόσον είναι άτομα χαμηλού εισοδήματος, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα με αναπηρία, άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης και υπερήλικες, με βάση συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και όρια τετραμηνιαίας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας για κάθε κατηγορία. Μέχρι στιγμής στο ΚΟΤ έχουν ενταχθεί περισσότερου από 400.000 καταναλωτές.
Ντετέκτιβ Ντετέκτιβ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…
Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.
“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.
Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.
Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.
Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, παρακολούθηση κινητο καθώς στην Ινδονησία, παρακολούθηση κινητο για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.
Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.
“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.
Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.
Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.
Όπως προκύπ ΤΕΙ, παρακολούθηση κινητο η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.
Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.
Ντετέκτιβ Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας για τη βία στην Αίγυπτο
Καταγγέλλει την «ακραία πολιτική βία» και ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για τις δολοφονίες από τις δυνάμεις ασφαλείας
Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης έρευνας για τις δολοφονίες από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς και για τα βασανιστήρια και τις παραβιάσεις του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και της συνάθροισης.
Η ανατ ροπή από τον στρατό του Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι τον Ιούλιο, έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του, Παρακολούθηση Κινητών Τηλεφώνων και Ηλεκτρονικών Συσκευών προκάλεσε το ξέσπασμα «ακραίας πολιτικής βίας», Παρακολούθηση Κινητών Τηλεφώνων και Ηλεκτρονικών Συσκευών αναφέρει η οργάνωση στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
«Μεταξύ της 14ης και 18ης Αυγούστου τουλάχιστον 1.089 άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί εξαιτίας της χρήσης υπερβολικής και εξαιρετικά δυσανάλογης φονικής βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας», δήλωσε ο Πίτερ Σπλίντερ, εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας στη Γενεύη.
Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας δεν κατάφεραν να αποτρέψουν ή να τερματίσουν ένα κύμα διαδογματικών επιθέσεων εναντίον των κοπτών, σύμφωνα με τον Σπλίντερ, ο οποίος αναφέρθηκε σε επιθέσεις εναντίον της μειονότητας αυτής που αποτελεί το 10% του πληθυσμού της Αιγύπτου.
«Το εύρος της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων —περιλαμβανομένων του δικαιώματος στη ζωή, του δικαιώματος σε μια δίκαιη δίκη, παρακολούθηση κινητο του δικαιώματος της μη υποβολής σε βασανιστήρια, του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης και συνάθροισης— απαιτεί μια επείγουσα, αμερόληπτη, ανεξάρτητη και πλήρη έρευνα», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.
Τη Δευτέρα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι επανέλαβε την έκκλησή της για τη διενέργεια μια έρευνας για τις δολοφονίες αυτές, καθώς και το αίτημά της να σταλεί μια ομάδα στην Αίγυπτο για να εκτιμήσει την κατάσταση.
Ντετέκτιβ
source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/612107/programma-diakanonismou-ofeilon-kai-tilefonika-parehei-pleon-i-dei/
Ντετέκτιβ…